Meer dan zomaar werkkleding

Wat betekent werkkleding voor u? Een noodzaak waar u geen eisen aan stelt? Of een precieze keuze van kleuren, functies, pasvorm, slijtvastheid en maat?

Voor de medewerkers van MASCOT is werkkleding een passie. Een vurige wens om het allerbeste te leveren. Telkens weer. Ongeacht of het gaat over naaiwerk tijdens het productieproces, een detail in onze bestelprocedure of de plaatsing van een nieuw type zak op een nieuw product. Alles wordt uitvoerig getest op kwaliteit: Tested to work!

Wij geven onze ogen immers de kost als wij u in werkkleding zien bij wegwerkzaamheden, in de bouw, op straat en in industriële ondernemingen. Of wanneer we na het werk naast u in de rij staan in de supermarkt. We kijken hoe de werkkleding zit, wat u in de zakken heeft en hoe u onze producten combineert. U bent onze grootste inspiratiebron. En het vertrouwen dat u ons geeft door elke dag werkkleding van MASCOT te dragen, willen we waarmaken, nu en in de toekomst.

Daarom proberen we steeds de beste werkkleding ter wereld te maken. Wij zoeken gepassioneerd naar de ultieme klantbeleving. Wij willen steeds weer producten ontwikkelen waarvan u misschien niet eens wist dat u ze nodig had. De werkkleding van de toekomst. Welkom bij MASCOT!

Mascot